Studiefly eller illa fäkta?

kaffe.gif

För några dagar sedan hade jag hela dagen skymtat dem i ögonvrån, Tristessen och Ledan, under mina studier i reglerteknik. Ändå blev jag överraskad när de plötsligt överföll mig, mycket våldsamt och synkroniserat. Jag slog omkring mig med ett par transformer, och drev bort dem en stund. Den Falska Hungern visade upp sitt tryne och försökte få mig att lämna Matlabvärlden, men jag lyckades med en ansträngning motstå frestelsen.

Så övermodig blev jag efter en stunds pluggande att jag trodde jag skulle slippa dem för alltid, Tristessen och Ledan, när de plötsligt återvände med förstärkning. Den ädla Omplanterande av Blommor hade beslutat sig att slå följe, men dess torra och ganska tråkiga blomstervapen var inte intressanta nog att lura mig i strid. Däremot den store Fikaguden, med kaffe i ena handen och ett wienerbröd i andra, honom visste jag att det skulle bli svårt att motstå.

Skrockande anföll Fikaguden och fångade mig i ett Björngrepp. Jag ålade och slingrade, men Fikaguden återkopplade snabbt greppet och log överlägset. Jag bröt mig loss och försökte verka farlig med en kaskadkoppling i varje hand och en tillståndsform som hjälm, men Fikaguden skrattade triumferande. Till min fasa kunde jag inte längre reglera mina motståndare, jag var övermannad, och flydde, flydde, flydde i flera dagar.

Jonas

[tillbaka]