Absurt - eller är det? Min fot är då fortfarande kvar

kaffe.gif

"Ät upp din egen fot," servitrisen hade väldigt små pupiller och en närmast lyrisk röst och när hon fortsatte tog hon ett steg närmre mig "alla våra kunder håller med om att det är vår specialitet!" Hon var helt uppenbart helt dum i huvudet. Jag skakade på huvudet och ryggade tillbaka. "Äter du inte upp din egen fot har jag extatiskt sex med dig till du gör det!" Jag blev lite rädd, för jag vill verkligen inte alls äta upp min fot. Jag såg mig om, och där på ett bord precis till vänster om mig stod en kaffekanna. Jag ryckte snabbt åt mig den och kastade det varma kaffet (som kostade 20 kronor/kopp inklusive påtår) rakt i ansiktet på henne! Hon skrek av smärta och lade sig på golvet och sprattlade.

Jag skyndade därifrån och gick ut till uteserveringen där jag slog mig ner för att njuta av kaffekoppen jag tidigare hämtat. Jag skulle bara hämta en servett när den galna servitrisen närmast överfallit mig. Jag och min kaffekamrat konverserade i kanske fem minuter om rätt trevliga saker innan jag såg henne i ögonvrån igen.

Kaffet hade varit så varmt att huden lossnat från stora delar av hennes ansikte. "Nu jävlar ska jag ha sådan sex med dig så du kommer gå hem på två benstumpar!" Skrek den galna servitrisen och slet av sig sina kläder och rusade mot mig. Jag såg på min kamrat som ryckte på axlarna. "Ni Stockholmare... Ni är då er lika!" suckade han med ett lätt leende.

Nu var goda råd dyra. Jag bestämde mig snabbt för att lägga benen på ryggen och fly. Lika bra, för jag antar att det blivit antingen ett stort slagsmål eller extatiskt sex med den galna servitrisen. "Ring när du kommer hem!" Skrek min kamrat efter mig och jag gjorde tummen upp. Servitrisen var mycket slöare än mig och jag sprang lätt ifrån henne. Jag hörde bakom mig hur hon vrålade av ilska.

Polisen plockade henne så klart. Polisen gör det med nakna, galna kvinnor som springer vrålande längs kungsgatan. Själv tog jag tunnelbanan hem. Kaffet var helt ok.

Henrik

[tillbaka]